Afbeelding

Twitter huilt om Livia

Actueel 1.098 keer gelezen

Pijnacker - Het is vandaag precies een jaar geleden dat de 13-jarige Livia van Beelen uit Pijnacker een einde maakte aan haar leven. Het meisje werd woensdagavond 28 maart aangetroffen in een bos aan de Oude Klapwijseweg.

Livia zat sinds kort op het Stanislas College in Pijnacker en werd daar volgens haar ouders erg gepest. Volgens anderen speelden ook privéproblemen in haar leven een rol. “Ze had één meisje een briefje gestuurd met de tekst: 'Binnenkort zal je geen last meer van me hebben, want dan ben ik er niet meer.' Dat kwam hard aan, dat ze aan zelfmoord dacht, maar ze beloofde het niet echt te doen”, zo vertelde haar moeder begin dit jaar in de Telegraaf.

Op Twitter worden vandaag door haar klasgenoten en vrienden uit Pijnacker herinneringen opgehaald en verdriet gedeeld. “Rust zacht lieve meid”, tweet iemand. En: “Je bent dus al bijna een jaar weg, het voelt als gisteren, ik mis je Livia”. “Al één jaar ben je weg en nog steeds wil ik het niet beseffen”, schrijft iemand anders. Inmiddels zijn tientallen tweets geplaatst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant