Foto: Roy Beusker Fotografie
Foto: Roy Beusker Fotografie

74.000 euro naar Nootdorp

Actueel 55 keer gelezen

Nootdorp - Twee inwoners uit Nootdorp vielen afgelopen zondag 24 maart in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht met Linda de Mol op RTL 4 in de prijzen. Marco won 50.000 euro en Ruud won 24.000 euro.

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden 500 kandidaten om de felbegeerde finaleplaats. Voorafgaand aan het finalespel van Postcode Loterij Miljoenenjacht ontvangen alle studiogasten een prijs. Onder één van de stoelen ligt naast de prijs ook nog de Gouden Bel verstopt. Degene met de Gouden Bel kan deze tijdens het finalespel, voordat een bepaalde koffer open gaat, rinkelen. Hij of zij wint dan het bedrag in de koffer tot een maximum van 50.000 euro. Marco uit Nootdorp vond de bel, rinkelde bij koffer 18 met inhoud 750.000 euro en won uiteindelijk 50.000 euro.

24.000 euro als uitstapbedrag
De twee laatste kandidaten die in de race waren voor de finaleplaats, konden ervoor kiezen om op ‘de rode knop' te drukken en het spel met het uitstapbedrag te verlaten. Beiden besloten niet op de knop te drukken en verder te strijden voor de finaleplaats. Daarom werd het uitstapbedrag verloot onder de aanwezigen op de tribune. Ruud uit Nootdorp was de gelukkige winnaar en won het bedrag van 24.000 euro. Postcode Loterij Miljoenenjacht is wekelijks te zien op zondagavond om 21.35 uur bij RTL 4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant