Afbeelding

‘Markt terug naar Paradeplein’

Actueel 67 keer gelezen

Nootdorp - De weekmarkt van Nootdorp gaat vrijwel zeker terug naar de oude locatie op het Paradeplein. Ondanks dat de gemeente meldt dat er nog geen beslissing is genomen, meldden bronnen aan onze redactie dat de kogel toch echt al door de kerk is.

De doorgaans goedgeïnformeerde website marktnootdorp.nl schrijft dat met de marktkooplieden zelfs al is besproken waar de kramen precies komen te staan. “Ook is aan de marktkooplui zelf meegedeeld dat de visboer, notenboer, bakker, groenteboer en de bloemen overgaan naar het Paradeplein en dat er ook nog ruimte is voor het Loempiawagentje en eventueel twee anderen kramen. Tot op de dag van vandaag blijft wethouder Peter van Haagen volhouden dat de beslissing nog genomen moet worden." Volgens de site verhuist de markt op 6 maart gewoon naar de oude stek.

Een jaar geleden werd de weekmarkt aan de overkant van het winkelcentrum neergezet. Onder protest gingen de ondernemers akkoord. Sindsdien raakte de markt in een neerwaartse spiraal en zag men de omzet teruglopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant