Afbeelding

Speelfilm KenP naar montagetafel

Actueel 85 keer gelezen

Pijnacker - De opnames voor de film "Young Scout" van KenP Studio's zijn deze week afgerond. Meer dan dertig jongeren uit onze regio werkten mee aan de heuse speelfilm die begin dit jaar in CulturA in Nootdorp zal worden getoond.

Het verhaal gaat over een detective die zwaar in de financiële problemen is geraakt. De enige manier om aan geld te komen is door een grote drugszaak op te lossen. Zijn dochter krijgt hier lucht van en probeert haar vader ongevraagd te helpen met het onderzoek, met alle gevolgen van dien.

“De afgelopen maanden is er keihard aan de film gewerkt”, zo vertelt regisseur Patrick van Uffelen. Momenteel zit hij achter de montagetafel te ploeteren om van Young Scout een meesterwerkje te maken. “De trailer van de film zal waarschijnlijk eind februari online komen”, verklapt hij.

De jonge filmmakers zijn heel erg blij met alle hulp die ze kregen tijdens de hele productie. Zo acteren in de film agenten van bureau Pijnacker-Nootdorp en zorgde Jumbo Nootdorp voor een lekkere lunch. Maar ook Castelein Heiwerken, De Klipper en Egripment werkten mee. Het lokale jeugd- en jongeren legden indien nodig zo links en rechts contacten.

Een deel van de crew was onlangs te gast bij TelstarTV.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant