Afbeelding

Politie houdt drie overvallers aan

Actueel 52 keer gelezen

UPDATE BREKEND Pijnacker - De politie heeft zojuist drie straatrovers aangehouden in het centrum van Pijnacker.

Het drietal wordt verdacht van een beroving maandagmiddag op de Klapwijkseweg. De politie zoekt getuigen van het incident via 0900-8844. Wat er precies allemaal is voorgevallen is nog niet duidelijk. Weet jij meer? Mail redactie@telstar-uitgeverij.nl. Ook voor pica's. 

Update. We hebben een persbericht
Pijnacker - Agenten hielden maandagmiddag op station Pijnacker-Centrum drie jongens aan, op verdenking van mishandeling en poging beroving.
Rond 15.45 uur was een 16-jarige jongen uit Pijnacker met de fiets onderweg naar zijn werk. Op de Klapwijkseweg werd hij aangesproken door drie andere jongens. Op het moment dat de jongen vaart minderde, kreeg hij vanuit het niets een klap. De jongen kreeg het vermoeden dat het drietal hem wilde beroven, maar wist weg te komen. Hij fietste snel naar zijn werk, waar de politie werd gewaarschuwd. Agenten stelden direct een onderzoek in de omgeving in.
Omdat de drie jongens naar het station Pijnacker-Zuid waren gelopen, ontstond het vermoeden dat ze in de Randstadrail waren gestapt. Deze werd daarom op bij station Pijnacker-Centrum opgewacht door agenten. Het drietal zat inderdaad in de metro en werd aangehouden. De jongens (16 en 17 jaar uit Voorburg en 15 jaar uit Den Haag) zijn aangehouden en zitten nog vast. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar mensen die iets van de mishandeling hebben gezien? Neemt u in dat geval contact op met Bureau Pijnacker-Nootdorp op telefoonnummer 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant