Afbeelding

Gebroken heup na doorrijding

Actueel 47 keer gelezen

Pijnacker - Een 77-jarige vrouw uit Pijnacker die gistermiddag rond twaalf uur op de Delftsestraatweg van haar fiets werd gereden, heeft haar heup gebroken, dat meldt de politie.

De dader, een nog onbekende automobilist(e), reed na het ongeval gewoon door. Dit is naast schofterig gedrag ook nog eens een misdrijf. Het ongeval had plaats op de kleine parallelweg langs de vaart. Wie heeft de bestuurder of bestuurster van een klein grijs autootje zien wegscheuren of weet wie dit is? De auto heeft vrijwel zeker schade!

Klant, medewerker of bewoner?
Gezien de locatie van het ongeval is het heel goed mogelijk dat de dader bij een bedrijf of tuinderij aan de Delftsestraatweg is geweest. Was het een klant? Een medewerker? Of woont de bewuste automobilist(e) langs deze weg? Het ongeval had woensdag 23 januari om 11.55 uur plaats. Wie zegt dit iets in combinatie met het kleine grijze wagentje?

Geeft tips door
Bel met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem mag je ook bellen via 0800-7000. Een mensje van 77 jaar met een gebroken heup in de vrieskou op straat laten liggen kan echt niet. Geef de dader aan! Deze zaak moet worden opgelost. Deel via Social Media!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant