Logo telstar-online.nl

Opwinding over salaris Floor

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Er is in Leidschendam-Voorburg grote verontwaardiging ontstaan over het torenhoge salaris van oud Avalex-directeur Peter Floor. Zo meldt het Krantje Online donderdagmiddag.

Uit de beantwoording na schriftelijke vragen door Leefbaar Delft blijkt dat Floor in 2010 een salaris kreeg van 67.983 euro, daarna 153.034 euro in 2011 en 151.195 euro in 2012. Ondanks dat het slechter ging met Avalex, aldus de onlinekrant voor Leidschendam-Voorburg. Het bedrag dat hij als interim-directeur het eerste deel van 2010 en de jaren daarvoor kreeg is onbekend.

Drie ton
De opvolger van Floor, interim-directeur Lincklaen Arriëns, kreeg voor zijn diensten ook nog eens dik drie ton. Zijn contract loopt af per 31 december 2012, maar totdat de scenario’s zijn uitgewerkt blijft de interim-directeur zeker aan, zo meldde het bestuur.

Ondertussen wordt er steeds meer duidelijk over de financiële chaos die is ontstaan in het afvalbedrijf. Avalex is nog steeds niet in control, al wordt door het bestuur bij hoog en bij laag volgehouden dat het fantastisch gaat.

Meer berichten