Afbeelding

Getuigen autokraak Nootdorp gezocht

Actueel 57 keer gelezen

Nootdorp - In de nacht van 25 oktober op vrijdag 26 oktober is er ingebroken in een Mercedes Benz E klasse op de Hogeveenseweg in Nootdorp. De gedupeerde doet op Telstar Online haar verhaal en een getuigenoproep.

“Eerst hebben de daders het alarm volledig uitgeschakeld, vervolgens zijn ze in de auto gegaan en hebben de wagen helemaal overhoop gehaald. Ze hebben de versnellingsbak kapot getrokken om bij de ingebouwde navigatie te komen en de navigatie losgekoppeld en meegenomen. Ook hebben ze uit de achterbak het bijbehorende apparaat van de cd-spelers en radio meegenomen”, vertelt het slachtoffer aan onze redactie. “Ze hebben zelf volle pakjes kauwgom meegenomen”, zo zegt ze.

Rompslomp
De schrik zit er goed in: “Als er iemand bij de voordeur komt springt het licht aan van de buren. Raar dat dit zo heeft kunnen gebeuren. Ik vraag me af of niemand iets heeft gezien of gehoord? Los van de rompslomp, de materiele schade en kras en lakschade aan de deuren door de inbraak ben je bang dat als de boel is hersteld ze misschien weer terug komen.”

Dat was het
“Ik heb de toedracht gemeld aan de politie en gevraagd of ze nog langskomen voor sporen onderzoek, maar daar deed de politie niet aan. Daar was geen mankracht of budget voor. Of ik de aangifte per internet wilde doen of op het politiebureau. Dat was het”, zegt ze verbouwereerd.

Getuigen
Tips over deze diefstal mogen worden doorgebeld naar de politie van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844, of mail naar onze redactie, dan zetten wij jullie tips door naar de politie én de gedupeerde zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant