Afbeelding

Belegger koopt winkelcentrum

Actueel 104 keer gelezen

BREKEND Pijnacker - Heijmans heeft het nieuwe winkelcentrum Keijzershof in Pijnacker verkocht aan een particuliere belegger. Dat meldt de projectontwikkelaar dinsdagmorgen.

De vooralsnog onbekende particuliere belegger wordt eigenaar van de bijna 4.000 m2 BVO en de circa 115 gebouwde bovengrondse parkeerplaatsen. Het winkelcentrum is in aanbouw en opent medio 2013 zijn deuren. Het winkelcentrum is voor meer dan tachtig procent verhuurd.

Winkelcentrum Keijzershof is onderdeel van het nieuwe centrumplan van Pijnacker Zuid. Heijmans, ontwikkelaar en bouwer van het winkelcentrum, sloot begin dit jaar contracten met Ahold voor een Albert Heijn, Etos en een Gall & Gall. Daarnaast tekenden horecaonderneming Kwalitaria, Lindsy’s Bloemen en Planten, kapsalon Take C’Hair en bakkerij Rijnbeek.

Heijmans verwacht binnen afzienbare tijd de overige twintig procent aan winkelruimten te verhuren. Naast de winkelruimten en parkeerplaatsen zitten er ook nog 60 appartementen op het centrum. De architect is Groosman & Partners. In deze gebiedsontwikkeling van Heijmans en Bouwfonds verrijzen tot en met 2020 in totaal 3600 woningen, waarvan Heijmans er circa 2600 realiseert. Wat Heijmans aan de verkoop heeft verdiend, is niet bekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant