Logo telstar-online.nl
De Molenweg, vlakbij de Dorpsstraat en buurtschap Ipse in Nootdorp.
De Molenweg, vlakbij de Dorpsstraat en buurtschap Ipse in Nootdorp.

‘Dames’ Molenweg moeten gezien zijn

  •   keer gelezen   Actueel

Nootdorp - De enkele tips die de politie heeft ontvangen in het onderzoek naar de beroving van het echtpaar aan de Molenweg in Nootdorp, hebben nog niet tot nieuwe ontwikkelingen geleid. Ook het buurtonderzoek heeft niets opgeleverd.

Het echtpaar Van Leeuwen werd vrijdagavond 24 augustus in hun woonhuis aan de Molenweg in Nootdorp beroofd door twee meisjes. Het brutale tweetal ging er met een groot aantal sieraden vandoor. “Deze dames moeten toch door iemand gezien zijn”, zo zegt een rechercheur van bureau Pijnacker-Nootdorp. De politie doet dan ook nogmaals een beroep op mensen die vrijdagavond deze twee opvallende getinte dames hebben zien lopen in de omgeving van de Molenweg.

De twee meisjes zijn tussen de 16 en 19 jaar oud (maar misschien ook iets ouder). Volgens het slachtoffer waren ze ‘uitdagend’ gekleed en licht getint. Opvallend was dat het ene meisje zeer goed Nederlands sprak en de andere minder. “Die ene is hier gewoon geboren”, aldus het slachtoffer. Ze hadden sluik donker (mogelijk) lang haar. Ze waren goed op de hoogte, want de vrouw van het slachtoffer was op het moment van de beroving in winkelcentrum de Parade en daarmee zetten ze de man dan ook op het verkeerde been. Het zou zomaar kunnen zijn dat de twee uit de omgeving van Nootdorp komen. Mogelijk was er ook een derde persoon bij betrokken die de slaapkamer heeft leeggeroofd.

Wie heeft er vrijdagavond 24 augustus in de omgeving van de Molenweg deze twee meisjes van rond de 18 jaar oud gezien? Wie is mogelijk ook lastig gevallen door dit tweetal of heeft anderszins (hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt) informatie? Bel met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Mailen naar onze redactie mag ook via redactie@telstar-uitgeverij.nl of bel de tiplijn van Telstar via 015 - 361 5142. Wij behandelen alle informatie vertrouwelijk. Help mee! Deze zaak moet worden opgelost! Retweet en Like!

Meer berichten