Afbeelding

Herfstwandeling door De Balij

Actueel 52 keer gelezen

Op zaterdag 8 oktober van 14.00 tot 16.00 uur houdt Staatsbosbeheer een Herfstwandeling in De Balij. Deze wandeling is Interessant en verrassend voor zowel de mensen die De Balij al kennen als voor degenen voor wie dit nog onbekend gebied is.

De natuurgids neemt je mee vanaf de ingang aan de Kurkhout in Zoetermeer, bij de Stadsboerderij De Balijhoeve. "Naast informatie over het gebied en de natuur, gaan we vooral in op het seizoen herfst. Hoe ontstaan de seizoenen en waardoor komt het nu eigenlijk dat de blaadjes verkleuren en vallen? Er is volop gelegenheid om zelf op een actieve manier herfstverschijnselen te ontdekken. Paddenstoelen kennen we allemaal van de herfst, er is echter nog veel meer! Niet alleen luisteren en kijken, ook voelen, ruiken en proeven komen aan bod", aldus boswachter Linda Groeneveld.

Wandel mee en ontdek de schoonheid van De Balij en van de herfst.

Bij regen en wind gaat de wandeling gewoon door, dus vergeet je laarzen niet! Kosten voor volwassenen: 4 euro en voor kinderen vanaf 8 jaar 2 euro. Opgeven bij excursieshaaglanden@staatsbosbeheer.nl of 070 - 385 1050.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant