De bovenzaal blijft een half jaar gesloten voor onderhoud.
De bovenzaal blijft een half jaar gesloten voor onderhoud.

Benedenzaal Trucker vrijgegeven

Actueel 70 keer gelezen

Pijnacker - De Trucker gaat binnenkort weer open. Vorige week woedde in het pand een grote brand. De benedenzaal is inmiddels door bevoegde instanties weer vrijgegeven.

Dit betekent dat de Trucker kan beginnen met de opruimwerkzaamheden. Zo hoopt de organisatie de benedenzaal zo spoedig mogelijk weer in gebruik te nemen. ?Een van onze vrijwilligers heeft de trap naar de bovenzaal afgesloten met een tijdelijke deur en anderen zijn bezig de licht- en geluidsinstallatie naar beneden te halen?, valt op de website te lezen. ?Bij het schoonmaken kunnen we wel wat hulp gebruiken, dus als je zin hebt kom vooral langs!?

Zaterdag 5 maart geven ze het eerste feest dat heel toepasselijk ?We survived the fire and all we got was this lousy party? heet. De rest van de maand is een aangepast programma opgesteld. Zo zijn ook een aantal activiteiten die voor de maand maart op de kalender stonden afgeblazen.

De Trucker verzoekt de komende tijd de agenda in de gaten te houden. Maandag 28 februari om 20.00 uur staat een bijeenkomst gepland. Het bestuur geeft deze avond alle vrijwilligers de mogelijkheid even te komen kijken en te praten over het programma.

De Hofnar mogelijk naar Alexanderschool

?De Hofnar? nog maanden dicht

Vrijwilligers zetten schouders eronder

Politie sluit brandstichting Trucker uit

Jongerencentrum Trucker voorlopig dicht

Politie onderzoekt oorzaak brand Trucker

Zeer veel schade na brand in De Trucker

Nico Oudhof: ?Een ramp voor jongeren?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant