Afbeelding

Recherche onderzoekt overval in Nootdorp

Actueel 85 keer gelezen

Nootdorp - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan het Gilze Rijenhof. Donderdagochtend 27 januari omstreeks 04.00 uur overvielen vermoedelijk drie mannen de bewoners van het huis.

Rond dat tijdstip kwam de bewoonster thuis. Op het moment dat zij haar woning wilde binnengaan, overvielen de mannen haar. De vrouw werd vastgebonden en vervolgens gingen de mannen de woning in.

Daar wisten zij ook haar echtgenoot te overmeesteren en te knevelen. Zij doorzochten het huis op zoek naar persoonlijke eigendommen en geld. Toen zij dat niet konden vinden, verlieten de daders het huis en lieten zij de twee bewoners achter. Die wisten vervolgens de politie te waarschuwen.

De recherche startte direct een onderzoek, waarbij door forensische experts een onderzoek in het huis werd ingesteld. Ook verstuurde het politiebureau een Burgernetbericht.

Van de daders is een beperkt signalement bekend: Het zijn drie mannen. Zij droegen donkerblauwe kleding bivakmutsen en handschoenen. Zij spraken beschaafd Nederlands.

Hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant