Jeugdland kan nog erg goed hulp gebruiken.
Jeugdland kan nog erg goed hulp gebruiken.

Jeugdland komt handen te kort

Actueel 46 keer gelezen

Pijnacker - Over anderhalve week, op maandag 8 augustus, gaat Jeugdland van start. Vijf dagen lang, tot en met vrijdag 12 augustus, zijn kinderen welkom op sportpark De Groene Wijdte om te spelen, knutselen, sporten en nog veel meer.

Maar dat gaat niet vanzelf, dagelijks zijn zo’n 120 vrijwilligers nodig om alles in goede en veilige banen te leiden. Enthousiaste hulp kan de organisatie van de speelweek goed gebruiken.

Jeugdland komt vooralsnog handen te kort om het verwachte kindertal van ruim 1200 per dag te begeleiden. Met name de afdelingen Textiel, Gips & Klei, Huttenbouw en Houtbranden & Figuurzagen zitten erg krap in de vrijwilligers. Iedereen van zestien jaar (in verband met de verzekering) en ouder kan zich aanmelden om enkele dagen, een dag of dagdeel te komen helpen.

Aanmelden kan het beste via het contactformulier op de website: www.jeugdland-pijnacker.nl. Hier is ook informatie en het programma te lezen. In de Telstar van volgende week meer over Jeugdland. Nu alvast een oproep om te sparen voor het knutselen: kartonnen limonade/sap pakken van twee liter en melkjerrycans. (CvV)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant