Afbeelding

MS Fonds zoekt zestig vrijwilligers

Actueel 57 keer gelezen

NOODOPROEP Nootdorp - Het Nationaal MS Fonds zoekt zestig collectanten in Nootdorp voor de MS Collecte. “Tot nu toe zijn er vijf collectanten, maar dat is niet genoeg om bij iedere voordeur aan te bellen”, zegt Bas Hartkamp, coördinator van de plaatselijke collecte.

Om bij alle 15.000 inwoners aan te bellen moeten er 65 collectanten zijn. Bas:“ Je hebt toch wel twee uur tijd per jaar om een avond met een collectebus op pad te gaan? Zeker voor een ziekte als Multiple Sclerose waarvoor geen genezing bestaat. Er is onderzoek en dus geld nodig”.

Het Nationaal MS Fonds is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS professionals en geïnteresseerden terecht kunnen. De MS collecteweek is van 21 tot en met 26 november.

Je kunt zelf bepalen op welke avond je collecteert en kunt aangeven waar je het liefst wilt collecteren. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Bas Hartkamp, hartkamp@ziggo.nl of via www.mscollecte.nl Een donatie, klein of groot, is altijd welkom op giro 5057.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant