Afbeelding

Grote Monster Truck Show in Pijnacker

Actueel 23 keer gelezen

UPDATE KAARTEN WINNEN Pijnacker - Brullende motoren en gierende remmen! Woensdag en donderdag strijkt er een groots spektakel neer op het evenemententerrein aan de Sportlaan in Pijnacker. Deze tour met zogenoemde Monster Trucks is voor het eerst te zien in Nederland.

“Sterker nog, veel van deze voertuigen zijn nog nooit te zien geweest in Nederland”, zegt Sandy Mullens, woordvoerder van het Event. “Uniek is bijvoorbeeld het Trabant Monster uit de voormalige DDR. Met zijn achthonderd PK rijdt hij dwars door geparkeerde voertuigen, maar maakt ook rustig een wheelie!”

Maar laat je ook verrassen door de stunts van The Burn Out King; een 400 PK Ford. Of de 1000CC Golf Car, bekend van het Amerikaanse MTV. Tussen al het motorgeweld presenteert het Nitro Circus zenuwslopende stunts met vliegende quads, motorcross, monster trucks en nog veel meer!

Informatie

De shows vinden plaats op woensdag 29 juni en donderdag 30 juni om 19.00 uur aan de Sportlaan in Pijnacker. Kaarten zijn aan de deur te koop.

Maak kans op kaarten!

Telstar geeft vijftien weg. De actie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben een mail ontvangen met informatie. Veel plezier!

Update: Kaartje volwassenen: 15 euro, kinderen: 10 euro.

Uit de krant