Afbeelding

Politie onderzoekt inbraak Sytwinde

Actueel 36 keer gelezen

Pijnacker - De politie zet alles op alles om de identiteit van twee mannen te achterhalen die worden verdacht van een inbraak in Nootdorp. In een woning aan Sytwinde werd tussen zaterdagmiddag 28 mei 12.00 uur en zondag 29 mei 17.30 uur ingebroken. De politie roept via de media getuigen op om zich te melden.

“De inbrekers kwamen de woning via de achterzijde binnen. De woning was overhoop gehaald. Mogelijk heeft een wit bestelbusje met daarin de twee mannen iets met de inbraak te maken”, zo meldt een woordvoerder.

Omwonenden hebben het busje zien staan met daarin twee mannen die vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar oud zijn, rond de 1.75 en 1.80 meter lang, beide blond kort haar met een normaal postuur.

De politie komt graag in contact met getuigen die het busje en de inzittenden gezien hebben. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant