Logo telstar-online.nl

Nootdorper verdacht van inbraak

  •   keer gelezen   Actueel

Den Haag - De politie hield op eerste Kerstdag drie mannen aan die hadden ingebroken bij een woning aan de Aronskelkweg in Den Haag. Getuigen verklaarden dat zij drie mannen bij de woning zagen wegrennen. Onderzoek wees uit dat onbekenden zich toegang hadden verschaft tot de woning en diverse goederen hadden gestolen.

In eerste instantie troffen de agenten niemand meer aan. Maar op de kruising Groen van Prinsterenlaan met de Oude Haagweg zagen zij een voertuig rijden met daarin drie inzittenden. De kentekenplaat van het voertuig hing scheef en de mannen hielden de politieauto opvallend goed in de gaten. De agenten besloten het voertuig te controleren. De mannen in het voertuig gedroegen zich nerveus en vertelden verschillende verhalen over hun bezigheden die avond.

De alarmbellen van de agenten gingen dan ook direct rinkelen en zij vermoedden dat de drie weleens te maken konden hebben met de inbraak. In het voertuig vonden zij inbrekerswerktuig en een aantal gestolen goederen. De inzittenden, twee Haagse mannen van 20 en één man uit Nootdorp zitten nog altijd vast in de cel.

Meer berichten