Zolderbrand aan Tilanussingel in Noord

Actueel 77 keer gelezen

Pijnacker - Aan de Tilanussingel 39 in Pijnacker-Noord heeft vanmorgen korte tijd een brand gewoed op de zolderverdieping van de woning.

De brandweer had met een hogedrukspuit van binnenuit de fik snel onder controle. Vanuit een hoogwerker is vervolgens op dak gecheckt of de brand zich wellicht via het dak aan het verspreiden was naar naast naastgelegen woningen. Daarbij werd gebruik gemaakt van een warmtecamera. Al snel werd duidelijk dat dit niet het geval was.

Waarschijnlijk is de brand ontstaan in de wasmachine en de droger die op zolder stonden/staan. Arjan Braat van de brandweer deelde mee dat genoemde objecten in brand stonden toen de brandweer arriveerde. Braat hield een slag om de arm aangaande de oorzaak van de brand. Dat leest men woensdag in de wekelijkse brandweerberichten in de Telstar! (SO)

Foto: De brandweer controleert vanuit een hoogwerker of de brand zich via het dak verspreidt naar de naastgelegen woningen. Voor de zekerheid wordt vervolgens het ‘nog een beetje warme dak’ met water ‘koud gemaakt’.

> Extra pica brand, door Jonathan de Bruin

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant