Nieuw college nog niet op nieuwe media

Actueel 38 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen vrijdag kreeg de pers de mogelijkheid om het nieuwe college het ?vuur aan de schenen te leggen? tijdens het eerste offici?le mediamoment op het gemeentekantoor.

Burgemeester Rik Buddenberg was afwezig, maar de nieuwe wethouders; Jos? van Egmond (CDA), Jaap van Staalduine (D66), Nico Oudhof (PvdA), Francine van der Jagt (GroenLinks) en eerste locoburgemeester Peter van Haagen (VVD) waren wel van de partij.

Speerpunt

Bij Nico Oudhof staat wijkgericht werken op ??n, zo vertelde hij. Als het aan Peter van Haagen ligt verdwijnt per direct het regeltjesweb voor ondernemers. Jos? van Egmond gaat zich, mede door haar achtergrond, inzetten voor onderwijs. Jaap van Staalduine wil een energiezuinige gemeente en de structuurvisie herzien en Francine van der Jagt gaat zich inzetten voor milieuzaken.

Tweet!

Getwitterd wordt er voorlopig niet. Zo bleek uit een rondvraag onder het nieuwe college. Van Haagen (erg actief in verkiezingstijd op Twitter, maar haakte na de uitslag af): ?Ik was het gewoon zat. Het was niet meer inhoudelijk.? Oudhof daarentegen is wel enthousiast: ?Maar ik vond het moment niet zo gepast. Dat moet je niet doen in verkiezingstijd. Misschien pak ik het later op.?

Een woordvoerder van gemeente benadrukte nog dat de gemeente zelf sinds kort wel op Twitter te vinden is. Via: twitter.com/gemeentepn. Nu de wethouders ?n burgemeester nog. Gewoon doen! Zelf zitten we hier, hier, hier en hier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant