Headlife in De Trucker

Actueel 41 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdagavond 29 mei verwelkomt De Trucker de veelbelovende Haagse/Rotterdamse pop-rock band Headlife! Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Young and desperate uit Capelle a/d IJssel.

De zaal gaat om 21.00 uur open en de entree bedraagt slechts 3 euro. Pashouders betalen 1 euro. De Trucker is gelegen aan de Stationsstraat 34 te Pijnacker.

Young & Desperate is jong, enthousiast en een zeer gemotiveerde band die klaar is voor de toekomst. Ondanks een gemiddelde leeftijd van 17 hebben zij al aardig wat podiumervaring op niet de minste podia van ons land. Zo stonden zij vorige maand nog in een uitverkochte Melkweg!

Headlife is een 5-koppige formatie waarvan de muziek zich kenmerkt zich door de goed in het gehoor liggende, stevige en energieke songs met doordachte gitaarpartijen, een strakke beat en ?straight from the heart vocals?. De band gooit momenteel hoge ogen en was onder andere te horen bij 3FM in het programma van Gerard Ekdom. Deze zomer zijn de mannen onder andere te bewonderen op het Vlietpop-festival en in de grote zaal van het Paard van Troje!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant