Verdonk doet mee aan lokale verkiezingen

Actueel 38 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Trots op Nederland (TON) doet in Pijnacker-Nootdorp mee met de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar.

"Het bestuur gaat in de gemeente Pijnacker-Nootdorp de weg voorbereiden richting de gemeenteraadsverkiezingen. Trots op Nederland Lijst Rita Verdonk zal met haar vernieuwende politieke aanpak een absolute spraakmakende nieuwkomer zijn. Een beweging die openstaat voor iedereen", laat voorzitter Geurt Visser vanavond weten.

Het oprichtingsbestuur bestaat uit Geurt Visser (voorzitter), Harald van Zielst, Leo van der Hulst en Matthijs Feenstra. "Graag horen we de gedachten voor Trots op Nederland Pijnacker-Nootdorp van de burgers. Het lokale verkiezingsprogramma kan dan tot stand komen mede met inbreng van haar inwoners", aldus Geurt.

Rita Verdonk, inwoonster van Pijnacker-Nootdorp zegt: ?Iedereen mag meedoen in de Nederlandse samenleving. Overigens horen daar wel plichten bij. Zoals: het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift, een actieve bijdrage leveren aan je omgeving en het naleven van de normen en waarden in Nederland?. Voorzitter Geurt Visser vult aan: ?Dit betekent dat we samen met de andere inwoners ons daadkrachtig willen inzetten voor onze gemeente. Dat is Trots op Nederland: een partij van en voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp, met een hart voor de samenleving.?

> pijnacker-nootdorp.trotsopnederland.com

Uit de krant