Massavaccinatie in sporthal De Viergang

Actueel 274 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Maandag 23 november startte de landelijke vaccinatie van kinderen die tussen 23 november 2004 en 23 mei 2009 zijn geboren.

Van de kinderen geboren na 23 mei 2009 worden alleen de huisgenoten geprikt. Iedereen in deze groep heeft vorige week een oproep voor de inenting ontvangen. In Pijnacker-Nootdorp vinden de inentingen plaats op vrijdag 27 november in sporthal De Viergang aan de Sportlaan 1b, 2641 AZ in Pijnacker van 09.00 tot 17.00 uur. In de oproep staat precies wanneer u wordt verwacht.

Probeer u zoveel mogelijk aan de opgegeven tijden te houden om lange wachttijden te voorkomen. Neem uw oproepkaart mee en kom bij voorkeur met de fiets of met het openbaar vervoer. Uw oproepkaart geeft u recht op gratis openbaar vervoer van en naar de priklocatie.

Gratis pendelbusjes

Vanuit Delfgauw en Nootdorp rijden er pendelbusjes van en naar de priklocatie De Viergang.

Nootdorp

De pendelbus heeft een opstapplaats bij de brandweerkazerne in het centrum van Nootdorp. Hier kunt tussen 08.30 - 13.00 uur gebruik van maken Bij De Viergang kunt u weer opstappen richting Nootdorp.

Delfgauw

De pendelbus rijdt ?s middags tussen 13.30 en 16.00 uur tussen De Viergang en het Gouden Rijderplein bij het winkelcentrum Emerald.

Parkeren

Om het verkeer in goede banen te leiden wordt er eenrichtingverkeer ingesteld op de Sportlaan.

Op het bijgaande kaartje is aangegeven waar u mag parkeren (blauwe vlak):

?Parkeerplaats P1 is gereserveerd voor het stallen van fietsen en auto?s van personeel en invaliden.

?Parkeerplaats P2 is gereserveerd voor bezoekers van de priklocatie.

?Parkeerplaats P3 is bestemd voor gebruikers van het zwembad en de sportschool.

Rijrichting auto?s

Vanaf de rotonde Sportlaan mogen automobilisten de Sportlaan inrijden naar parkeerplaats P2. (Blauwe vlak) Vanaf parkeerplaats P2 is de verplichte rijrichting via de Rijskade naar Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp.

Fietsverkeer

Fietsers mogen de Sportlaan zowel in- als uitrijden. U kunt uw fiets neerzetten op parkeerplaats P1. Houdt u wel rekening met voetgangers die vanaf het parkeerterrein P2 naar de sporthal De Viergang lopen.

Bezoekers van de sportschool en zwembad kunnen gewoon terecht tijdens deze dagen, maar moeten wel rekening houden met verkeershinder. Kom daarom zoveel mogelijk die dagen te voet of met de fiets. Deze bezoekers kunnen parkeren op P3.

Ingang

De hoofdingang aan parkeerterrein P1 kunt u gebruiken voor de entree. Binnen wordt u opgevangen door medewerkers die u verder in de sporthal naar de juiste plaats zullen wijzen. De vaccinaties vinden plaats in de sporthal (bij binnenkomst is dat het rechtergedeelte) op de begane grond. Kleine kinderen worden geprikt in hun beentje. Kleed uw kindje dus in gemakkelijke kleding, dat bespoedigt de doorloop.

Heeft u vragen, dat kunt u kijken op www.welzogezond.nl , www.grieppandemie.nl

> Klik hier voor het parkeerschema (PDF!)

> www.pijnacker-nootdorp.nl > Snel naar > Grieppandemie

Uit de krant