Vrouwen met ballen naar jongerencentrum

Actueel 66 keer gelezen

Pijnacker - Op vrijdagavond 20 november komt ?De Maandelijkse Cyclus? naar OJC De Trucker in Pijnacker. Deze vier dames zullen het publiek avondvullend vermaken met hilarisch cabaret en stand up comedy. De voorstelling zal vroeg beginnen, om 21.30 uur.

De zaal gaat om 21.00 uur open en bezoekers wordt aangeraden op tijd naar de Trucker te komen, want vol is vol. Voor deze maandelijkse cyclus (waar je wel om kunt lachen, red.) bedraagt de entree slechts vier euro, pashouders betalen twee euro.

De Maandelijkse Cyclus is een programma vol vrouwelijke kunsten; g??n breiclub of feministische aangelegenheid, nee, gewoon een groep stevige wijven die bewijzen dat vrouwen qua humor hun mannetje staan. Het onderlinge plezier is de grote kracht van deze groep met de slogan: ?Vrouwen met ballen jongleren met woorden?. Hilarische gedichten, pikante verhalen op het scherpst van de schede, virtuoze muziek en stand up comedy zijn de ingredi?nten voor een namiddag vol plezier, gezelligheid en uitdagende humor. Geschikt voor vrouwen maar zeker ook voor mannen! Voor kleine kinderen iets minder geschikt.

Debby van den Bergh is de Godmother van theater/comedyprogramma de ?Maandelijkse Cyclus? waarmee ze samen met andere vrouwen een unieke combinatie van plezier, Haagse humor en eigenzinnige vrouwelijke emoties weet neer te zetten. Aan deze cyclus zullen verder meewerken: Annick Huijbrechts, met haar hilarische gedichten en verhalen staat ze regelmatig op Haagse podia, zoals bij ?Haagse Helden? en ?De Maandelijkse Cyclus? en op festivals als Imagine in the Park; Daf & Miss Cherry, zij baggeren niet alledaagse onderwerpen uit op het scherpst van de schede, taboedoorbrekend en met gevaar voor eigen lever en Willemijn Jansen (Wilco), van het duo Tilco en Wilco die in april van dit jaar bij de Theaterbootsessies de publieksprijs in de wacht sleepten.

> maandelijksecyclus.nl

> maandelijksecyclus.hyves.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant