Vijf generaties op de kiek

Actueel 184 keer gelezen

Pijnacker - Woensdagmiddag zaten maar liefst vijf generaties op de bank klaar voor een wel heel bijzondere foto. Jongste van het gezelschap: Indy van Niel. ?Enorm trots?, zeggen overgrootoma Cornelia en overgrootopa Marinus in koor. Speciaal voor de Telstar reed het inmiddels zesenzestig jaar getrouwde echtpaar naar Pijnacker.

?Ik was dertien toen in de eerste kreeg?, zegt de 84-jarige oma Cor. ?Geintje hoor?, knipoogt ze. ?Ik was achttien jaar en heb uiteindelijk vijf kinderen gekregen. E?n van de kinderen is dochter Wil Engbers, overigens getrouwd met ?een Van der Elst?, Arie, van de grootste familie uit Pijnacker. De dochter van Wil, Wilma, is nu dus oma en glundert met kleine Indy in haar schoot. Arlette van Niel - van der Kooij, moeder van Indy: ?Oma Cornelia vroeg twee jaar geleden al of we een beetje wilde opschieten?, grapt de Pijnackerse. ?Maar dat ging om het trouwen?, voegt opa toe. ?Maar nu er ook nog een gezonde baby is kan ons geluk niet op?, zegt de geboren en getogen Crooswijker.

Foto: Boven van links naar rechts: Arlette van Niel - Van der Kooij en Wilma van der Kooij - Van der Elst. Beneden: Oma Cor met Indy en Wil van der Elst - Engbers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant