Werkzaamheden N 470 Kruithuisweg Delft

Actueel 101 keer gelezen

Regio - Vanaf vrijdagavond 23 oktober 21.00 uur tot maandagochtend 26 oktober 6.00 uur werkt de provincie Zuid-Holland 24 uur per dag op de Kruithuisweg tussen de kruisingen met de Laan der Verenigde Naties en de Voorhofdreef.

Dit weggedeelte is dan afgesloten. Hoewel de provincie Zuid-Holland er alles aan doet om de overlast zoveel mogelijk te beperken, kan enige overlast niet worden voorkomen. De provincie vraagt daarvoor uw begrip.

Bewoners uit de wijk Tanthof Oost kunnen rechtsaf de Kruithuisweg op richting de A 13. De A 4 bereiken zij via het Kruithuisplein. Bewoners van de wijk Tanthof West kunnen via de Laan der Verenigde Naties en de A 4 alle richtingen bereiken.

De provincie voert dit jaar groot onderhoud uit op de Kruithuisweg in Delft. Het asfalt op de hoofdrijbaan wordt vervangen en de weg wordt ingericht volgens de nieuwste richtlijnen van verkeersveiligheid. Tussen de A 4 en het Kruithuisplein brengt de provincie op verzoek van de gemeente Delft stil asfalt aan. Op de kruisingen met de Buitenhofdreef en de Schoemakerstraat worden de verkeerslichten vervangen.

Informatie over planning en afsluitingen is te vinden op www.n470.nl. Vragen en opmerkingen stuurt u aan n470@pzh.nl.

De provincie Zuid-Holland werkt aan goede en veilige provinciale wegen. Groot onderhoud wordt zo veel mogelijk trajectsgewijs uitgevoerd. Rijbaanbreedte en belijning worden aangepast aan de eisen van Duurzaam Veilig. Na de werkzaamheden is de weg in principe zes jaar onderhoudsvrij. Hoewel overlast voor weggebruikers en omwonenden onvermijdelijk is, doet de provincie er alles aan om deze zo beperkt mogelijk te laten zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant