12inch-organisatie zoekt vrijwilligers

Actueel 34 keer gelezen

Pijnacker - Ze zijn weer aardig aan het warmdraaien, de organisatoren van de 12inch-race. Natuurlijk kunnen ze het niet alleen en daarom wordt er een speciaal beroep gedaan op jullie!

De datum is bekend: 12 september 2009. De organisatie zoekt naar vrijwilligers om tijdens de dag alles gladjes te laten verlopen.

Voor de af- en opbouw van de inrichting aan Stationsstraat én het begeleiden van de race als ‘baancommissaris’ zoekt men actieve, maar vooral enthousiaste mannen en vrouwen.

Opgeven is simpel; surf naar www.12inch-race.nl (mét een streepje in het midden!) en klik op de button ‘vrijwilligers’. Fred Onderwater van de stichting 12inch-race: “Door het enorme succes zijn we een beetje uit ons jasje gegroeid. Om het geheel goed te laten verlopen zijn vrijwilligers cruciaal voor een goede race!” Overigens krijg je als baancommissaris een stoer geel hesje een paar consumptiebonnen!

Baancommissaris

Als baancommissaris ben je verantwoordelijk voor een goede doorstroom van de deelnemers. Je zorgt voor een feestelijk sfeertje langs de kant en maakt vrij baan voor sprintende fietsers. Kijk op www.12inch-race.nl voor meer informatie.

Nieuwtje

De inschrijfavond voor deelnemers is bekend: 13 juni 2009 in dorpskroeg De Guyter in de Stationsstraat. Rond 20.00 uur gaat de inschrijving van start.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant