Opening expositie Roos van der Meijden

Actueel 69 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen maandag 25 mei vond de feestelijke opening plaats van een expositie van Roos van der Meijden in het woonzorgcentrum De Oudelandse Hof in Berkel en Rodenrijs. Ondanks het mooie weer waren vele belangstellenden aanwezig om onder het genot van pianomuziek, een hapje en een drankje de 20 schilderijen en etsen te bewonderen.

Roos van der Meijden is in 2001 afgestudeerd aan de kunstacademie in Den Haag en maakt vooral schilderijen in acrylverf en kleurenetsen. Het landschap is hierbij een centraal thema. Soms van verre maar vaak ook heel herkenbare plekjes uit de nabije omgeving. Zo kunt u op de expositie twee nieuwe schilderijen bewonderen van het winkelcentrum De Parade in Nootdorp en levensgrote schilderijen van het (inmiddels verdwenen) gemaalmolentje aan de Europalaan.

De expositie is nog tot en met 19 juli 209 dagelijks te bezichtigen van 10.00 tot 19.00 uur in de hal van het woonzorgcentrum. Het adres is Oudelandselaan 226 in Berkel en Rodenrijs. Wilt u alvast een klein voorproefje van het werk van Roos van der Meijden? Kijk dan eens op www.roosvandermeijden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant