Tweedehands boekenmarkt in Nootdorp

Actueel 143 keer gelezen

Nootdorp - Op zaterdag 9 mei 2009 is er in Nootdorp weer een grote tweedehands boeken-, platen-, video-, cd- en dvdmarkt voor het goede doel. Ook worden er speciaal gemaakte bloemstukjes verkocht en kunt u aan een workshop meedoen. Plaats van handeling is Kerkelijk Centrum Nové, Dorpsstraat 13, Nootdorp, inrit tegenover de kerk. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Aan de markt werken mee de jongeren van "Work in Progress", voor de komende werkvakantie naar het aidsweeshuis van Merci Int in Thailand; verder de Nootdorpse Kringloopwinkel en het Boekenkeldertje met als goede doel het Jeugdhuis Vliet & Burgh in Voorburg van het Leger des Heils. De bloemstukjes en plantjes worden verkocht door de Stichting Hart van de Oogst. U kunt ook zelf bloemstukjes maken. Het goede doel daarvoor is het Lighthouse project in Hanoi.

U kunt voor het goede doel weer gratis boeken, platen, cd’s, videobanden en/of dvd’s aanbieden. Dan wordt er met u een afspraak gemaakt wanneer de spullen worden opgehaald of wanneer u ze kunt afgeven. De organisatoren rekenen weer op een groot aantrekkelijk aanbod en net als voorgaande keren op een grote opkomst van liefhebbers. Geweldig toch als u voor weinig geld dát boek vindt dat u al jaren zocht of precies die spannende videofilm die u kwijt was. Of de cd, dvd, plaat die u al lang wilde hebben. En wat dacht u van dat fraaie bloemstukje of plantje!? Voor inlichtingen: Ron Labordus 015 3108081 of ron@labordus.demon.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant