42e Nootdorpse vakantieweek

Actueel 47 keer gelezen

Nootdorp - Komende zomer wordt voor de Nootdorpse basisschooljeugd de 42e Nootdorpse Vakantieweek gehouden. De Vakantieweek vindt zoals elk jaar in de tweede week van de grote vakantie plaats. En dat is dit jaar gelukkig eerder dan vorig jaar, namelijk 20 tot en met 24 juli.

De voorbereidingen zijn weer begonnen en ook dit jaar beloofd weer een gezellige en leuke week te worden. Aan welke creatieve, sportieve en leerzame activiteiten je kunt deelnemen zal worden aangegeven in het inschrijfboekje dat begin juni via de Nootdorpse basisscholen zal worden uitgedeeld. In juni zal eveneens in de Eendracht nog een aankondiging worden geplaatst. In juni start men met de inschrijvingen.

Leiding gezocht

Ook dit jaar heeft de organisatie weer veel enthousiaste leid(st)ers nodig, met name voor de jongste groepen. Bij de jongste kinderen krijg je een vast groepje van 8 tot 10 kinderen onder je hoede. Bij de oudere kinderen zijn de groepen iets groter en worden de kinderen tijdens diverse dagdelen door elkaar gehusseld. Als dank voor je inzet krijg je naast blije gezichten en enthousiaste verhalen van kinderen ook nog eens een geldelijke vergoeding. De minimum leeftijd om als leiding mee te mogen doen is 16 jaar.

Indien je je wilt opgeven als leiding, dan kun je dit doen door je op te geven via de website: www.nootdorpsevakantieweek.nl

Toneelspullen

Ook wil de vakantieploeg de voorraad verkleedspullen aanvullen voor het toneelspelen. Dus als u nog verkleedspullen heeft zoals jurken, pakken, pruiken en dergelijk, dan vragen wij u deze voor de organisatie te bewaren.

Website

Ook dit jaar zal de website rond en tijdens de vakantieweek een ieder van nuttige informatie voorzien; voor de kleintjes onder ons leuke spelletjes, recepten, kleurplaten en andere leuke speeltips. Voor papa’s en mama’s zal men dit jaar naast de gebruikelijke extra informatie over de vakantieweek ook nuttige tips vermelden. Voor iedereen die de foto’s van de afgelopen vakantieweek nog niet gezien heeft, deze staan ook op de website. Surf dus snel naar www.nootdorpsevakantieweek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant