Inbrekers nog steeds actief in Pijnacker

Actueel 302 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Afgelopen week zijn er in de gemeente Pijnacker-Nootdorp weer een aantal woninginbraken of pogingen daartoe gepleegd. De politie zoekt getuigen. Het ging om de volgende woningen.

Klapwijkseweg in Pijnacker

Woensdag 1 april 2009 werd tussen 5 uur in de ochtend en 7 uur ’s avonds via de voorzijde ingebroken in een woning in deze straat. Diverse goederen werden weggenomen. Onder andere een forse LCD TV. Rechercheurs van de afdeling forensische opsporing hebben een onderzoek ingesteld.

Vroegeling in Pijnacker

Woensdag 1 april 2009 werd bij een woning in deze nieuwe straat een steen door de voorruit gegooid. Er ging alarm af. Hierdoor zijn de daders kennelijk afgeschikt. Het bleef bij een poging.

Gouwe in Pijnacker

Tussen dinsdag 31 maart 2009 in de avond en woensdag 1 april 2009 in de ochtend werd er gepoogd in te breken bij een woning aan de Gouwe. De dader probeerde met een breekvoorwerp de slotplaat van de voordeur van de woning te forceren. Ook hier is door de technische recherche een onderzoek ingesteld.

Floralaan in Pijnacker

Tussen maandag 30 maart 2009 19.00 uur en dinsdag 31 maart 2009 10.00 uur werd er ingebroken bij een nieuwe woning in de Florastraat. Deze straat ligt in de nieuwbouwwijk Keizershof. Via een zijraam kwam men de woning binnen. Daar demonteerde de daders de CV ketel. Deze en andere goederen werden gestolen. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Ook een technisch onderzoek werd verricht. Deze onderzoeken hebben aanwijzingen opgeleverd waarmee de recherche van Pijnacker-Nootdorp, verder zal gaan rechercheren.

Mina Krusemanstraat in Pijnacker

Tussen 28 maart 2009 omstreeks 20.00 uur en 29 maart 2009 01.00 uur, werd er ingebroken bij een woning in deze straat. De gehele woning werd doorzocht. Helaas hebben de daders veel goederen buit kunnen maken. Een buurtonderzoek heeft inmiddels plaatsgevonden. Hierbij is een getuige gevonden die gezien heeft dat er op zaterdag 28 maart 2009, rond 21.30 uur verdachten personen bij de woning zijn geweest. Mede op grond van deze getuigenis gaat de politie het onderzoek voortzetten.

Bel 112, daar pak je daders mee!

Heeft u informatie over deze inbraken, neem dan contact op met de politie van Bureau Pijnacker-Nootdorp via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan via telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem

0800-7000. Bent u op getuige van een inbraak. Ziet u mensen zich verdacht gedragen bij een woning? Bel 112! Immers met 112, daar pak je daders mee!

Laptop gestolen: duizend euro beloning

Nog steeds inbrekers actief in gemeente

Politie zoekt inbrekers Oranjelaan

Woninginbrekers aangehouden

Inbrekers actief op Operatie Mannahof

Nog meer zaken!

Twee verdachten in voorlopige hechtenis

Bewoner Jasmijnlaan jaagt inbrekers weg

Getuigenoproep: Politie zoekt inbrekers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant