Reserveren kaarten tweede tentavond

Actueel 198 keer gelezen

Pijnacker - Over ongeveer 120 minuten, vanaf 20.00 uur precies, kunnen via de website van Oranjevereniging Pijnacker (www.oranjevereniging.org) kaarten worden gereserveerd voor de feestavond van 9 mei.

Tijdens deze avond treden de volgende artiesten op: Belle Perez met band, Roel van Velzen en Jan Smit met band. Per persoon kunnen maximaal vier kaarten worden gereserveerd. Er vindt een controle achteraf plaats. De gereserveerde kaarten kunnen vanaf woensdag 1 april tot en met 10 april tegen betaling - een toegangskaart kost 30 euro - worden opgehaald bij ‘t Moortje in de Stationsstraat. Dit kan overigens uitsluitend op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Zorg daarom dat de gegevens op de reservering overeen komen met die op het legitimatiebewijs. Kaarten die niet tijdig zijn opgehaald worden vanaf 14 april opnieuw via de site van Oranjevereniging Pijnacker te koop aangeboden.

De kaarten voor de feestavond van 25 april waren binnen een recordtijd - 6 minuten - gereserveerd. De reserveringen geven inzicht in de herkomst van de tentbezoekers. Het gerucht dat de meeste tentbezoekers van buiten de regio komen kan direct naar het land der fabelen worden verwezen. Uit de reserveringen blijkt namelijk dat van de 3.050 te verkopen kaarten bijna 2.600 kaarten zijn besteld door inwoners uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw. 250 kaarten zijn gereserveerd door inwoners uit Lansingerland. De overige kaarten zijn besteld door inwoners uit de regio. Slechts zes kaarten zijn besteld door personen buiten Zuid-Holland. “Overigens zijn er personen geweest die meer dan vier kaarten hebben besteld. Deze reserveringen zijn aangepast naar het aangekondigde maximum van vier kaarten. Deze personen hebben hierover een bericht ontvangen”, laat een woordvoerster van de Oranjevereniging weten.

Klaar voor de start? Af! www.oranjevereniging.org

Kaarten tentfeest in 5 minuten weg

Recordverkoop: in 6 minuten uitverkocht

Kaartverkoop Oranjefeest start 20.00 uur

Formulier Oranjevereniging.org was test

Gekkenhuis bij kaartverkoop Tentfeesten

Tentfeest: Veel artiesten en grote namen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant