Katwijkerlaan: Vrouw van fiets getrokken

Actueel 96 keer gelezen

Pijnacker - Een 26-jarige vrouw kreeg vrijdagavond omstreeks kwart voor twaalf de schrik van haar leven toen zij door een man van haar fiets werd getrokken op de Katwijkerlaan, ter hoogte van de Ambachtsweg.

De vrouw heeft zich hevig verzet en wist na een worsteling aan haar belager te ontkomen. Het slachtoffer is zwaar aangeslagen door het incident. "Ze is haar vrijheid en zelfvertrouwen kwijt", laat een familielid weten.

Dader

De dader is een blanke man tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij spreekt Nederlands zonder accent. Hij droeg vrijdagavond een grijs joggingpak met een capuchon over zijn hoofd. De man had opvallende donkere ogen en keek enigszins scheel.

Tips

Heeft u vrijdagavond 27 maart rond middernacht iets gezien op de Katwijkerlaan, nabij de Ambachtsweg? Heeft u informatie over deze zaak voor de politie? Bel dan direct met de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Anoniem is ook mogelijk via: 0800-7000.

Klaproos

Begin januari werd Pijnacker opgeschrikt door een soortgelijk incident, toen werd een vrouw in de Klaproostunnel van haar fiets getrokken en aangerand.

Nog geen spoor van 'Klaproosaanrander'


Grotere kaart weergeven

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant