4 april: Spirituele beurs in Pijnacker

Actueel 160 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdag 4 april 2009 vindt er een grote beurs plaats met alternatieve en spirituele therapeuten uit de regio. Deze Alternatieve Beurs Oberon wordt georganiseerd door Linda Dijkstra, eigenaresse van Oberon en vindt plaats in Le Carillon aan de Oostlaan.

Voor wie er op zoek is naar antwoorden op levensvragen, behoefte heeft aan ontspanning of kennis wil maken met alternatieve therapieën is er op zaterdag 4 april 2009 De Alternatieve beurs Oberon in Le Carillon in Pijnacker. Iedereen is van harte welkom. Nog niet eerder waren er zoveel alternatieve en spirituele therapeuten samen te vinden in Pijnacker. Er doen zo’n 45 therapeuten mee. Linda Dijkstra van Oberon New-Age heeft deelnemers gezocht uit haar eigen contacten om zo de juiste kwaliteit op de beurs te waarborgen. “Alleen mensen met de juiste intentie en met kwaliteit staan op deze beurs”, aldus Linda Dijkstra. De therapeuten mogen maximaal € 10,00 vragen voor een sessie of behandeling tijdens deze beurs.

De deelnemers aan de beurs zijn voornamelijk therapeuten uit de regio Haaglanden. Enkele voorbeelden: er zijn massages uit Pijnacker, er is Quantum Touch uit Zevenhuizen, bewustwording uit Zoetermeer, hypnotherapie uit Delft, Theta-healing uit Nootdorp en natuurgeneeskunde uit Berkel en Rodenrijs. Iemand uit Bleiswijk geeft kunstzinnige therapie en iemand uit Nootdorp verzorgt drumsessies. U kunt uw horoscoop laten trekken, uw tenen laten lezen of uw handen, een heerlijke Shiatsu massage ontvangen of een Reiki behandeling krijgen. Eén van de therapeuten die meedoet aan deze beurs is Kitty Knappert, voormalig actrice en regisseuse. Zij legt op een fantastische manier tarotkaarten via de levensboom van de kabbala.

Locatie van de beurs is Le Carillon, Oostlaan 38a in Pijnacker (naast de Katholieke kerk en schuin tegenover winkelcentrum De Ackershof). De beurs is open van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs is voor volwassenen slechts € 3,50. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant