Weer gewelddadig incident Klaproos

Actueel 121 keer gelezen

Pijnacker - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige jongen uit Pijnacker ernstig bedreigd in de Klaproostunnel.

Rond 02.00 uur liep het slachtoffer naar huis, toen plotseling een lichtgetinte jongen hem besprong en hij onder bedreiging van een mes zijn geld moest afgeven. Toen hij dat weigerde kwam een tweede dader van de trap aflopen en ontstond er een worsteling. Het slachtoffer heeft naar eigen zeggen vermoedelijk een arm gebroken van de tweede dader.

Dader één greep wederom naar het mes en wilde de man steken; hij wist dit te voorkomen door het mes uit de handen van de belager te slaan en het mes weg te trappen. Het slachtoffer vluchtte weg en werd hevig geëmotioneerd opgevangen door familieleden.

Dader één is vermoedelijk Marokkaans en droeg een petje en een zwarte jas met bontkraag. Dader twee droeg een zwarte jas met capuchon en bontkraag en is vermoedelijk ook Marokkaans. De daders zijn tussen de 14 en de 15 jaar.

Heeft u vrijdag- op zaterdagnacht iets gezien in de buurt van de Klaproostunnel? Of heeft u informatie over deze brute overval, bel dan direct met de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Van de Gevel wil direct toezicht tunnel

Vijftienjarige jongen belaagd in tunnel

Nog geen spoor van 'Klaproosaanrander'

Vrouw (19) aangerand in Klaproostunnel

Signalement aanrander Klaproostunnel

Gewelddadig incident Klaproostunnel

Intimidatie in tunnel was geen incident

Buddenberg: extra politie-inzet Klaproos

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant