Asfalteringswerkzaamheden N470

Actueel 63 keer gelezen

Pijnacker - De provincie Zuid-Holland werkt vanaf 26 augustus aan de N 470 tussen Zoetermeer en Pijnacker. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de rotonde op de Berkelseweg in Zoetermeer en de rotonde op de Klapwijkseweg in Pijnacker.

In het weekend van 25 september vinden asfalteringswerkzaamheden plaats. De weg is afgesloten van vrijdagavond 25 september 20.00 uur tot en met maandagochtend 28 september 6.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de weg zijn bereikbaar via een omleidingsroute. Ook het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

In de weken voorafgaand aan het weekend van 25 september worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en wordt de bestrating vervangen. De bestratingswerkzaamheden vinden plaats vanaf 24 augustus tot en met 25 september op weekdagen tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Er is steeds één weghelft open. Verkeersregelaars of verkeerslichten regelen het verkeer.

In 2006 is de N 470 nieuw aangelegd. Op nieuwe wegen kunnen veranderingen in de bodem voorkomen. Daarom wordt de bovenste laag asfalt nooit meteen aangebracht. De bodem is nu gestabiliseerd en de definitieve asfaltlaag kan worden aangebracht. Daarvoor moet eerst de bestrating worden aangepast.

Meer informatie is te vinden op de website www.pzh.nl/n470. Vragen en opmerkingen stuurt u aan n470@pzh.nl.

Schade aan brug over Pijnackerse Vaart

Delfland vervangt duikers in Nootdorp

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant