Vragen, vragen en nog eens vragen...

Actueel 82 keer gelezen

Wie zijn toch die mannen in witte pakken? Waarom zet de politie hele straten af na een aanrijding? Houdt de politie informatie achter? Mag een politieauto ook zonder zwaailicht en sirene door rood rijden? Waarom kreeg u uw gestolen sieraden niet direct terug toen deze bij de dader werden aangetroffen?

Vragen, vragen en nog eens vragen. Vrijwel iedereen die – op welke manier ook – met de politie in aanraking komt of de politie aan het werk ziet, zal zich afvragen waarom de politie op een bepaalde manier optreedt. In woorden of in daden. Op verreweg de meeste vragen bestaat een antwoord. Een antwoord dat onbegrip, frustratie of boosheid kan wegnemen of simpelweg een behoefte aan kennis bevredigt.

Politie Haaglanden nodigt u daarom uit eindelijk die vraag te stellen die altijd al door uw hoofd spookte. Hoe? Gewoon door uw vraag uiterlijk zondag 15 maart te mailen naar: communicatie@haagpol.nl.

Uw vraag wordt sowieso binnen twee weken beantwoord in een persoonlijke mail. De antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u medio mei ook terugvinden via de website www.politiepost.nl. In mei verschijnt in de regio Haaglanden ook weer de huis-aan-huisuitgave Politiepost. Deze Politiepost wordt in de hele regio huis aan huis verspreid. Het thema van deze Politiepost laat zich raden: Politie Haaglanden, alles wat u altijd al wilde weten.

Maar… Als u een vraag instuurt, houdt u er dan wel rekening mee dat de politie u kan uitnodigen om uw vraag zelf voor te leggen aan de juiste persoon, of u vraagt zelf maar eens te komen kijken hoe en waarom de politie zo werkt… En dat u zichzelf dan dus terugziet in de Politiepost.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant