Voetbaloverzicht

Actueel 35 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - In een heroïsch duel vol emotie en strijd heeft DSVP bij Oegstgeest een 0-1 zege uit het vuur gesleept. Het winnende doelpunt werd gescoord door Jos Brugman die een strafschop benutte na een overtreding op Michiel van Atten.

In de tweede helft ging Oegstgeest op jacht naar de gelijkmaker. Drie minuten voor het eindsignaal kwam dier ook, maar de treffer werd, toto woede van Oegstgeest, wegens buitenspel geannuleerd.

SV Nootdorp slaagde er niet in om op eigen veld van SVC’08 te winnen. Het bleef bij 0-0 waar beide ploegen niet veel mee opschoten. Wegens ziekte van Fabian Colpa stond keeperstrainer Maikel van der Kooij onder de lat.

Het met invallers aangetreden RKDEO verloor, niet geheel verdiend, met 2-0 van UVS. Na de 1-0 achterstand bij rust hing geruime tijd de gelijkmaker in de lucht, maar in de slotfase kwam UVS op 2-0. RKDEO blijft zodoende hekkensluiter en moet vrezen dat de promotie van vorig jaar gevolgd wordt door een degradatie naar de derde klas.

Oliveo tenslotte herstelde zich uitstekend, na het verlies van de vorige week. Het won afgetekend met 0-3 bij Moordrecht en neemt nog steeds een uitstekende tweede plaats op de ranglijst in. Voor de rust scoorde Björn Raven uit een strafschop. Mike van Duinen en Mike van der Ploeg maakten het trio vol.