Extra concert Band Zonder Banaan

Actueel 26 keer gelezen

Pijnacker - De mateloos populaire Band Zonder Banaan (BZB) komt niet één keer naar Pijnacker, maar twee keer! Dat heeft Trucker-programmeur Marcel Mulhuyzen donderdag bekend gemaakt.

Afgelopen zaterdag ging de vrije verkoop voor het optreden van de BZB in De Trucker op 13 maart van start. “Nog nooit eerder ging de voorverkoop zo snel. Binnen vijf minuten was het optreden volledig uitverkocht”, vertelt Mulhuyzen. “Veel fans konden geen kaartje meer bemachtigen. Het was een gekkenhuis!”

Aangezien dit het enige optreden van de Band Zonder Banaan in Zuid Holland is en fans uit de regio nauwelijks de kans hebben gekregen om kaarten te bemachtigen, heeft het management van de Brabantse band in samenspraak met de organisatie van OJC de Trucker besloten een extra concert te geven. En wel op vrijdag 20 maart. De voorverkoop voor dit optreden start op donderdag 5 maart vanaf 21.00 uur in De Trucker.

Kaartjes kosten net als het eerste optreden slechts 12,50. Nog nooit eerder heeft het Pijnackerse jongerencentrum OJC De Trucker vanwege zo’n grote publieke belangstelling twee optredens van een band in één week geboekt. “Dit is een unicum en een uitdaging om ook het extra optreden uit te verkopen”, aldus Mulhuyzen.

Band zonder Banaan toch naar Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant