Moord in jongerencentrum de Trucker

Actueel 29 keer gelezen

Pijnacker - Met carnaval nog maar net achter de rug heeft de Trucker alweer een vol programma voor de deur staan voor komend weekend. Op vrijdag 27 februari kun je meedoen aan een ‘Mafia Moordspel’ en op zaterdag 28 februari is het weer even net alsof je op de camping in Frankrijk bent, want dan kun je dansen in de Camping Disco!

De capo is dood, leve de capo. Maar jij en je famiglia moeten niet alleen zijn moord oplossen, maar ook binnen 2,5 uur tijd de rijkste en machtigste familie worden. Gokken, zuipen, dealen, liegen, jatten, kortom: alles wat ons zo dierbaar is zal je nodig hebben om aan het eind van deze avond de prijs in de wacht te slepen. Deelname is maar € 2,- per persoon. Kom met een team of laat je koppelen door di mamma!

Camping Disco

Het zijn bekende taferelen; met je WC rol op weg naar het toiletgebouw, gezamenlijk afwassen met je vriendjes, lekker zwemmen, jeu de boules, badminton, en natuurlijk de Camping Disco waar je iedere avond op die Franse, Duitse, Italiaanse, Spaanse camping naar toe ging.

Om dit gevoel weer even te beleven wordt er op zaterdag 28 februari een heuse Camping Disco georganiseerd, compleet met kunstgras, een zwembad, jeu de boules, etc. Dus neem je zaklamp mee en doe je slippers aan! Entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant