Woninginbraken: politie zoekt getuigen

Actueel 65 keer gelezen

Pijnacker - Deze week werd er twee keer ingebroken in Pijnacker-Nootdorp. "Er is een voorzichtig dalende lijn waar te nemen in het aantal woninginbraken", zegt een woordvoerster van politie Haaglanden.

Ook bij deze twee woninginbraken heeft de politie van Bureau Pijnacker-Nootdorp uitvoerig onderzoek verricht. De tactische recherche deed buurtonderzoek en verspreidde buurtonderzoekbrieven. De technische recherche van Politie Haaglanden kwam ook ter plaatse. Zij zochten vooral naar sporen die de identiteit van de dader(s) bekend kunnen maken.

Truus Wijsmullerstraat, Pijnacker

Op zaterdag 14 februari 2009 werd tussen 16.00 uur en 21.15 uur ingebroken in een woning. Via de achterzijde van de woning klom men op de uitbouw van het huis. Daar wist men een raam open te breken.

Zuideindseweg, Delfgauw

Op donderdag 19 februari 2009 werd tussen 20.15 uur en 23.10 uur ingebroken in woning op deze weg. Men brak in via de voordeur. Waarschijnlijk is de woning na de inbraak weer verlaten via de achterzijde. Er werden diverse goederen weggenomen.

Heeft u informatie over deze inbraken, neem dan contact op met de politie van Bureau Pijnacker-Nootdorp via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan via telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem

0800-7000. Bent u op getuige van een inbraak. Ziet u mensen zich verdacht gedragen bij een woning? Bel 112! Immers met 112, daar pak je daders mee!

Recherche zoekt getuigen woninginbraken

Sterke stijging woninginbraken Pijnacker

Woninginbraken in Pijnacker-Nootdorp

Twee verdachten in voorlopige hechtenis

Bewoner Jasmijnlaan jaagt inbrekers weg

Meer woninginbraken in Pijnacker-Nootdorp

Inbraak aan de Industrieweg in Pijnacker

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant