Win kaarten voor (st)Oud en Nieuw!

Actueel 59 keer gelezen

Pijnacker - December is begonnen, de laatste maand van het jaar. Vol met (eet)feesten, vrije dagen, misschien wel sneeuw en zeker ook een hele hoop gezelligheid. Een van deze feesten die je niet mag en kunt missen is natuurlijk Oud en Nieuw. Maar waar ga je dit vieren?

De Trucker is er in ieder geval helemaal klaar voor. Op 31 december kun je aan de Stationsstraat nummer 34 terecht voor een spetterend, knallend, gezellig, fout, uit-je-dak Stout en Nieuw feest. Denk aan foute (maar wel leuk fout) muziek, bont, veel glitters, roze, discobollen, Gerard Joling en Gaston Starreveld, panterprintjes en ga zo maar door. Speciaal voor deze gelegenheid zullen er aan de bar eenmalig ook een hoop foute Breezer drankjes verkrijgbaar zijn.

Voor het eerst ben je dit jaar al om 22.00 uur welkom in de Trucker (tot 05.00 uur, deur dicht om 04.00 uur), zodat je samen met alle feestende bezoekers het nieuwe jaar in kunt luiden. De verkoop voor dit feest is inmiddels al gestart. Kaarten zijn € 12,50 en € 7,50 als je pashouder bent. Wees er snel bij want de kaarten gaan hard!

Kaarten winnen

Telstar Online geeft kaarten weg voor (st)Oud en Nieuw in Pijnacker. Mail je naam, adres en en telefoonnummer naar martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. (st)Oud en Nieuw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant