Speelgoedbeurs in Pijnacker-Zuid

Actueel 88 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 1 november vindt een grote speelgoedbeurs plaats in basisschool de Ackerweide aan de Gantellaan 7 te Pijnacker. Op deze beurs kan gebruikt speelgoed worden aangeboden en gekocht. De organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement is in handen van Speel-o-theek Harlekino.

Net zoals vorig jaar zal de beurs plaatsvinden in basisschool de Ackerweide in Pijnacker-Tolhek (nabij Avia-tankstation). Op vrijdag 31 oktober van 17.00 tot 19.00 uur wordt het te verkopen speelgoed ingenomen door vrijwilligers van speel-o-theek Harlekino. Alles wordt gesorteerd en uitgestald in de school. Op zaterdagochtend 1 november vindt de verkoop plaats van 9.30 – 12.00 uur. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de nabije omgeving van de Ackerweide.

Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden kan worden aangeboden, zoals: babyspeelgoed, poppen, puzzels, spelletjes, kinderboeken, (originele) cd’s en DVD’s, Lego, Playmobil, buitenspeelgoed, skeelers en fietsjes. Al het speelgoed dient heel, schoon en compleet te zijn.

Aankopen op de beurs kunnen uitsluitend contant worden afgerekend. Kleingeld is zeer welkom.

Iedereen die speelgoed wil aanbieden, kan thuis alvast zijn speelgoed voorzien van een sticker met daarop de gevraagde prijs en verkoopnummer. Voor verkoopnummers kan men nog terecht op vrijdagmiddag 31 oktober aan de inleverbalie in de Ackerweide.

De opbrengst wordt verdeeld: 70% is voor de aanbieder, 30% gaat naar de speel-o-theek.

Op zaterdagmiddag, van 15.00 – 15.30 uur, wordt de opbrengst uitbetaald. De aanbieders krijgen dan ook het onverkocht speelgoed weer retour.

Speel-o-theek Harlekino hoopt wederom op een drukbezochte beurs. Met de opbrengst kan weer nieuw speelgoed worden aangeschaft voor de uitleen. Voor een printversie van de spelregels van de speelgoedbeurs: www.harlekino.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant