Diner4Cure: 3000 euro voor goed doel

Actueel 215 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 25 oktober was de eerste editie van Diner4Cure in Café-Restaurant van Ouds ’t Raadhuis.

Zo’n veertig mensen hebben genoten van een heerlijk drie gangendiner. Tijdens het diner was er een loterij met diverse artikelen, welke beschikbaar gesteld waren door regionale ondernemers. Deze loterij werd gedaan met behulp van de burgemeester Rik Buddenberg. Als een ware notaris trok hij één voor één de lootjes.

Voor de loterij heeft de burgemeester een korte toespraak gehouden. Daarin werd het team van 4Cure gecomplimenteerd met hun bezigheden rond deze stichting en vond het fijn dat deze jeugdige groep mensen uit Pijnacker zich op deze manier inzetten. De Lionsclub Nootdorp-Pijnacker heeft een donatie gedaan van vijfhonderd euro en het personeel van Rombout kappers heeft dik driehonderd euro opgehaald. Dit resulteerde in een bedrag van 2.855,80 euro.

Tot stand gekomen door vele sponsors van diverse bedrijven en particulieren. Doe Het Zelf N.J. Kerklaan heeft dit bedrag naar boven aangevuld tot 3.000 euro. Dit bedrag gaat gebruikt worden om één van de onderzoeken te financieren naar een betere geneeswijze van kanker in het ErasmusMC.

> www.4cure.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant