Strafschoppen en winnende doelpunten

Actueel 49 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - SV Nootdorp heeft zaterdag, tegen ’s Gravenzandse SV in blessuretijd een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven. Het was de Westlandse invaller Tim Hoogmoed die de eindstand op 3-3 bepaalde.

Nootdorp kwam al snel op achterstand, maar Sander Jansen en Jack van Brummelen brachten de geelhemden op een 2-1 voorsprong. Na de gelijkmaker van ’s Gravenzande VV leek Samir Amghar het winnende doepunt te scoren (3-2). Helaas voor Karelse en zijn mannen werd het toch nog een gelijke eindstand.

DSVP is bij koploper Forum Sport keihard onderuit gegaan. Al na twee minuten bleek de defensie uiterst kwetsbaar en keek de ploeg tegen een achterstand aan. Forum Sport bleek nadien duidelijk de betere ploeg te zijn en kwam nog in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Tijdens de rust bracht trainer De Letter twee wijzigingen aan in het team. Dat leek goed uit te pakken. In het laatste kwartier sloeg Forum Sport echter nog viermaal toe wat DSVP een 6-0 zeperd opleverde.

RKDE0 is zondag tegen de derde nederlaag op rij aangelopen. Nu was HVV de boosdoener, het klopte de Nootdorpers met 1-2. DEO liep al snel achter de feiten aan door een snelle Haagse treffer. Een kwartier voor het einde kwam HVV zelf op een 0-2 voorsprong en leek het gedaan voor DEO. Invaller Roeland Fonkert bracht echter nieuwe hoop in de Nootdorpse harten (1-2). Ondanks fel aandringen van de roodhemden bleef het daar bij. In de slotfase kreeg Ferry den Hollander nog een rode kaart voor gehouden.

Oliveo pakte bij Groeneweg, door een 1-2 zege, belangrijke punten. Door een kopdoelpunt van Dimitri van den Bosch konden de zebra’s met voorsprong naar de thee. Zes minuten voor het eindsignaal kwam Groeneweg op gelijke hoogte en leek de wedstrijd gespeeld. Oliveo zocht echter de aanval op en toen Leroy Versteegen binnen de beruchte lijnen was neergelegd was het Tim van Rheenen die de toegekende strafschop tegen het net knalde. In de extra speeltijd wist Oliveo vervolgens stand te houden.