Restaurant Ruijven langs A13 overvallen

Actueel 87 keer gelezen

Delfgauw - De politie is op zoek getuigen van een overval op een wegrestaurant langs de rijksweg A13, bij benzinestation Ruijven.

Maandagochtend 29 september rond 07.00 uur overvielen twee mannen het restaurant. Zij bedreigden het aanwezige personeel met een wapen en dwongen hen tot afgifte van een geldbedrag. Na de overval reden de twee daders weg in een vermoedelijk licht kleurige Opel Astra stationwagen.

Opvallend detail is dat een van de zijruiten is beplakt met folie. Uit informatie blijkt dat achter de wegrijdende Opel mogelijk een bestelauto reed. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de bestelwagen of met getuigen die rond het tijdstip van de overval iets bijzonders hebben gezien. Een signalement van de twee daders is nog niet bekend. Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van Politiebureau Delft via 0900-8844. Anoniem kan uiteraard ook, via M.: 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant