Onderzoek Hofnar overval gaat door

Actueel 29 keer gelezen

Pijnacker - De overval op het jeugdhonk ‘de Hofnar’ op maandag 7 april in de avonduren is nog niet opgelost. De politie heeft in deze zaak inmiddels ruim twintig getuigen gehoord. Het onderzoek is dan ook nog in volle gang.

Vijf rechercheurs zijn bezig met het verwerken van alle informatie die uit de getuigen verhoren naar voren zijn gekomen. Dit heeft helaas nog niet geleid tot de aanhouding van een of meerdere verdachten. De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp wil dan ook graag in contact komen met mensen die zich wellicht nog iets kunnen herinneren. Hoe onbelangrijk dat beetje informatie ook lijkt het kan net het laatste stukje van de puzzel zijn.

De daders, drie donkere mannen, bedreigden in de bovenzaal de aanwezigen met een vuurwapen en namen onder andere horloges, sieraden en geld uit de kassa mee. In de benedenzaal van OJC De Trucker werd op het moment van de overval een bestuursvergadering gehouden. Van de daders is het volgende signalement bekend. Één van hen was lang, de twee anderen waren wat kleiner. Alle drie waren ze gekleed in donkere kleding en droegen ze een capuchon. Getuigen hebben na de overval drie mannen zien wegrijden in een auto. Het zou kunnen dat de auto en deze drie mannen iets te maken hebben met deze overval.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of naar informatie die kan helpen deze overval op te lossen. Heeft u informatie neem dan contact op met de recherche van bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem, dan via M 0800-7000.

Jeugdhonk De Hofnar overvallen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant