Gaatjesboorders weer actief in Delfgauw

Actueel 60 keer gelezen

Delfgauw - In de nacht van maandag op dinsdag is in vier woningen in Delfgauw ingebroken. In alle gevallen zijn inbrekers door middel van het boren van gaatjes binnen gekomen. Er is twee maal ingebroken in de Landmeterstraat, een keer op de Pauwmolen en een keer in de Warmoezierstraat.

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in en verzoekt getuigen die deze nacht iets verdachts hebben gezien contact op te nemen met de recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp via telefoonnummer 0900-8844.

Volgens politiewoordvoerder Wim Hoonhout kunnen mensen zelf de kans verkleinen om slachtoffer te worden van een dergelijke woninginbraak. “Opzetslotjes maken het de gaatjesboorders moeilijk. Deze slotjes kosten slechts zeventien euro. Kijk kritisch naar al het hang- en sluitwerken en vergeet vooral niet om ramen en deuren te sluiten.”

Constateert u verdachte omstandigheden? Bel dan direct 112. Als elke seconde telt is dat de manier om snel informatie aan de politie te geven. De kans dat inbrekers op heterdaad betrapt worden, wordt hierdoor aanzienlijk verhoogt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant