Tweede deel parkeergarage spoedig open

Actueel 40 keer gelezen

Pijnacker - Woensdag 1 oktober opent het tweede deel van de parkeergarage Ackershof onder het Raadhuisplein in Pijnacker Centrum. Dat is vandaag te lezen op de website van de gemeente.

De parkeergarage onder het Raadhuisplein is al sinds de opening van het paviljoen klaar. Dit was in 2005, maar tot op heden is dit deel van de garage niet opengesteld voor het publiek. "De Ackershof garage biedt immers voldoende parkeergelegenheid voor het winkelcentrum. Ook werden er in het verleden enige mankementen geconstateerd aan de garage. Inmiddels zijn alle technische problemen opgelost en kan veilig gebruik worden gemaakt van de extra parkeergelegenheid. Hard nodig nu door de bouwwerkzaamheden steeds minder ruimte voor parkeren overblijft in en om het winkelcentrum", aldus de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Bezoekers kunnen overigens nog niet altijd volledig gebruik maken van de parkeergarage de komende tijd. Zo zijn gedeelten nodig voor de bouw van bouwdeel A door ABB Ontwikkeling en te zijner tijd voor de werkzaamheden aan de nieuwe ingang van de garage aan de Oostlaan. Voorlopig is de ingang nog aan de Emmastraat en blijft het huidige parkeertarief van toepassing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant