Brandweerkazerne morgen in gebruik

Actueel 89 keer gelezen

Pijnacker - De nieuwe brandweerkazerne van Pijnacker-Nootdorp wordt vrijdagmorgen in gebruik genomen. De kazerne ligt centraal in de gemeente, aan de Nootdorpseweg 4 in Pijnacker, direct naast het politiebureau.

De nieuwe kazerne is een vooruitstrevend ontwerp van ‘Van Tilburg’, ‘Ibelings’ en ‘von Behr’ architecten en biedt alle faciliteiten die een toekomstgericht brandweerkorps zich wenst voor haar gemeente. Met de ingebruikname van de nieuwe kazerne worden de beide oude posten in Pijnacker en Nootdorp gesloten.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting. Zaterdag 30 augustus neemt het korps afscheid van de oude kazernes, de oude organisatievorm en van een aantal vrijwilligers. Sommige vrijwilligers gaan mee naar de nieuwe organisatievorm, met een bezetting van 7 dagen per week 24 uur per dag. Daarnaast viert men samen de ingebruikname van de nieuwe kazerne.

Zaterdag 11 oktober open dag

Op vrijdag 10 oktober wordt de kazerne officieel geopend. Op zaterdag 11 oktober is er een open dag. Op deze dag is ook de open dag bij de politie, dus spektakel is gewaarborgd. Een kans die u niet mag missen, dus noteer deze datum alvast! Is uw nieuwsgierigheid gewekt en kunt u niet wachten, kijk dan ook eens op de site www.brandweerpijnacker-nootdorp.nl Hier staan niet alleen foto's maar ook alle overige informatie over het brandweerkorps.

Nieuwe brandweerkazerne (deel 1)

Nieuwe brandweerkazerne (deel 2)

Nieuwe commandant voor brandweer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant